Menu Menu
facebook

Vertelcafé

mainimg

Tijdens het Vertelcafé kun je luisteren naar veel verschillende verhalen. Dit kunnen waargebeurde verhalen zijn of sprookjes en volksverhalen. Wil je zelf een verhaal vertellen? Dat kan ook!

Op zondagmiddag 7 april wordt voor de tweede keer in Soest een Vertelcafé georganiseerd. Een samenwerking van Idea met de Stichting Literaire Activiteiten Soest.

De presentatie wordt verzorgd door verhalenverteller Esther Kornalijnslijper uit Zeist. Zij is één van de drijvende krachten achter het Wereldwijd Vertelcafé Zeist dat inmiddels ruim drie jaar succesvol draait. Daarnaast is ze verteldocent bij Bibliotheek Idea. Het format is een Open Podium. Vertellers van beginnend tot professioneel, singer-songwriters, dichter en 'spoken word' artiesten worden uitgenodigd om een bijdrage te leveren van maximaal 10 minuten. Er is ruimte voor zeven artiesten. Tijdens het Vertelcafé Soest kun je luisteren naar veel verschillende verhalen en gedichten. Dit kunnen waargebeurde verhalen zijn of sprookjes en volksverhalen. Verhalen van dichtbij of ver weg. Wat we gaan horen is nog een verrassing, maar wat we weten is dat verhalen beelden schilderen in onze hoofden. De tijd vertraagt. We zijn even ergens anders.

Wil je dit Vertelcafé meemaken? Je bent van harte welkom! Vertellers kunnen zich opgeven voor het Open Podium bij Dorothé Bunnik via 035-6095819

Tijdens het Vertelcafé kun je luisteren naar veel verschillende verhalen. Dit kunnen waargebeurde verhalen zijn of sprookjes en volksverhalen. Wil je zelf een verhaal vertellen? Dat kan ook!

Op zondagmiddag 7 april wordt voor de tweede keer in Soest een Vertelcafé georganiseerd. Dit keer i.s.m. de Stichting Literaire Activiteiten Soest.

De presentatie wordt verzorgd door verhalenverteller Esther Kornalijnslijper uit Zeist. Zij is één van de drijvende krachten achter het Wereldwijd Vertelcafé Zeist dat inmiddels ruim drie jaar succesvol draait. Daarnaast is ze verteldocent bij Bibliotheek Idea.

Het format is een Open Podium. Vertellers van beginnend tot professioneel, singer-songwriters, dichter en spoken word artiesten worden uitgenodigd om een bijdrage te leveren van maximaal 10 minuten. Er is ruimte voor zeven artiesten. 

Tijdens het Vertelcafé Soest kun je luisteren naar veel verschillende verhalen en gedichten. Dit kunnen waargebeurde verhalen zijn of sprookjes en volksverhalen. Verhalen van dichtbij of ver weg. Wat we gaan horen is nog een verrassing, maar wat we weten is dat verhalen beelden schilderen in onze hoofden. De tijd vertraagt. We zijn even ergens anders.

Wil je dit Vertelcafé meemaken? Je bent van harte welkom!

Vertellers kunnen zich opgeven voor het Open Podium bij Dorothé Bunnik. Je bijdrage is vrijwillig, we betalen geen gage. Esther Kornalijnslijper neemt van tevoren even contact met je op.

Wil je komen luisteren? De deur is open vanaf 13.45 uur. Entree is gratis, op locatie kun je een vrijwillige bijdrage geven. Je bijdrage is vrijwillig, we betalen geen gage. Esther Kornalijnslijper neemt van tevoren even contact met je op. Wil je komen luisteren? De deur is open vanaf 13.45 uur. Entree is gratis, op locatie kun je een vrijwillige bijdrage geven.

 

Locatie
Bibliotheek, Idea
Willaertstraat 49, Soest


Zondag 7 april 2019 | 14.00 - 16.00 uur | gratis, graag eerst even aanmelden
Voor slechts 15 euro per jaar bent u vriend van de SLAS
Online aanmelden