Menu Menu
facebook

Lezing Jan Brokken via ZOOM

mainimg

Na de succesvolle online bijeenkomst met Arthur Japin organiseert de SLAS in samenwerking met boekhandel Van de Ven een tweede online schrijversbezoek. Dit keer met de schrijver Jan Brokken over zijn laatst verschenen boek: De tuinen van Buitenzorg.

Over de tuinen van Buitenzorg: Aan de hand van 39 openhartige brieven van zijn moeder Olga vanuit Makassar (Celebes) aan haar zus schetst de auteur haar leven in Nederlands-Indië als echtgenote van een predikant en slachtoffer van de Japanse bezetting.

Over Jan Brokken: Jan Brokken(1949) is opgegroeid als domineeszoon, in een gezin dat uit Nederlands-Indie was teruggekeerd en maar moeilijk de oorlog en het kamp kon vergeten.

Brokken is schrijver van romans, reisverhalen en literaire non-fictie. Hij debuteerde met De provincie.  

Inmiddels heeft hij een flink aantal succesvolle boeken op zijn naam staan waaronder: De vergelding, Baltische zielen en De blinde passagiers. Veel van Brokkens boeken zijn vertaald. Drie van zijn boeken zijn verfilmd.  

De online meeting vindt plaats via Zoom. Vooraf ontvangen deelnemers een link naar de onlinebijeenkomst. Vooraf aanmelden is daarom noodzakelijk via secretariaat@slas-soest.nl.

Tijdens de bijeenkomst zal Brokken ook vragen beantwoorden van de deelnemers.  

 

Locatie
thuis in je eigen werkkamer
thuis


Donderdag 22 april 2021 | 20.00 - 21.00 uur | 0.00
Voor slechts 15 euro per jaar bent u vriend van de SLAS
Online aanmelden