Menu Menu
facebook

Literaire quiz

mainimg

Test je literaire kennis.

De Literaire Quiz werd jaren geleden bedacht en opgezet door Frank Heinen en Merel Jansen. Na hun studie Nederlands wilden zij iets luchtigs en origineels doen met hun kennis. Dat leidde tot de quiz, waarmee zij inmiddels al jaren met veel succes door Nederland toeren.

De literaire quiz bestaat uit meerdere rondes, die ingaan op verschillende onderwerpen. De quizmasters maken hierbij gretig gebruik van filmpjes. Individueel en in groepjes kunnen maximaal zestig mensen deelnemen aan de quiz.Al gaat het – zoals in elk spel - niet om het winnen maar om het meedoen, toch zijn er leuke prijzen beschikbaar gesteld door Boekhandel Van de Ven. Groepjes kunnen zich aanmelden als team, individuele deelnemers worden in een team ingedeeld. Er kunnen maximaal zestig mensen deelnemen aan de quiz.

De teams zitten aan aparte tafels in de zaal en zullen fluisterend met elkaar overleggen wat de juiste antwoorden zijn. Echter, er is niet zoveel tijd voor overleg en nadenken, want Merel houdt het tempo er goed in. Je moet als team je zaakjes kennen of goed inschatten, want het raadplegen van je smartphone is natuurlijk niet toegestaan.

Presentatie quiz: Merel Jansen en Frank Heinen

Locatie
Idea, leeszaal
Idea,Willaertstraat 49,Soest


Zondag 5 november 2017 | 14.00 - 16.30 uur | 5,00 per deelnemer incl. kopje koffie / thee | Kaartverkoop
Voor slechts 15 euro per jaar bent u vriend van de SLAS
Online aanmelden