Menu Menu
facebook

SCRABBLE en nieuwjaarsbijeenkomst

mainimg

Dit nieuwe jaar 2018 wordt door ons gestart met een actieve nieuwjaarsbijeenkomst. We gaan scrabbelen !! 

Boeken, gedichten, teksten, woorden, letters. Het gaat allemaal om de letters, die geven betekenis aan onze opgeschreven gedachten. Het goochelen met letters om tot woorden te komen wordt al jaren bedreven met het bordspel SCRABBLE.

Eenieder die nu al bezig is met WORDFEUD via het web of SCRABBLE op het letterbord kan zijn krachten nu meten met andere SLAS-scrabbelaars op de zondagmiddag 14 januari 2018 in de bibliotheek van Idea Soest. Aanvang 14.00 uur, ontvangst met koffie/thee.

In de bibliotheek vinden we voldoende scrabble borden om in groepjes van twee aan het werk te gaan. De spelleider (van scrabbelclub De Lettergreep uit Amersfoort) draait zeven letters en de deelnemers kiezen dezelfde letters uit hun voorraad. Met die letters moet het team in drie minuten in goed onderling overleg een goed en duur woord zoeken en op een briefje invullen. De briefjes worden opgehaald en het resultaat per team in een computer ingevoerd (de score). De computer heeft zelf dan al het best haalbare bepaald. De meeste teams hebben dan een iets lagere score.

We doen die middag twee ronden van ongeveer een uur, met een kleine pauze tussendoor.

En, natuurlijk looft de SLAS een mooie prijs uit voor het beste team. Doen jullie mee? Schrijf je dan in (eenlingen zijn ook welkom, zij vinden wel een maatje).

Locatie
Bibliotheek, Idea
Willaertstraat 49, Soest


Zondag 14 januari 2018 | 14.00 - 17.00 uur | 5,- | Kaartverkoop
Voor slechts 15 euro per jaar bent u vriend van de SLAS
Online aanmelden