Menu Menu
facebook

Schrijvers on tour - Thomas Heerma van Voss, Alma Mathijsen en Lucas de Waard

mainimg

Deze drie jonge, getalenteerde schrijvers komen eind oktober naar Soest. Zij bewijzen dat schrijven - en lezen - van alle tijden en voor alle leeftijden is. Wat hebben deze twintiger en dertigers ons en elkaar te vertellen over hun nieuwste werken die dit najaar uitkomen? Een mooie gelegenheid om op één interactieve avond kennis te maken met drie schrijvers en andere geïnteresseerden in literatuur!

THOMAS HEERMA VAN VOSS (1990) schreef eerder de romans De Allestafel (2009) en Stern (2013) en de verhalenbundel De derde persoon (2014). In de zes persoonlijke verhalen in Plaatsvervangers draait het steeds om muziek, en vooral om de relatie tussen artiest en toeschouwer, tussen bewonderde en bewonderaar.

ALMA MATHIJSEN (1984) liet de verhalenbundel Binnen spelen (2006) het licht zien gevolgd door de romans Alles is Carmen (2011) en De grote goede dingen (2014). In haar stukken voor NRC Handelsblad ontrafelt ze taboes en onderzoekt ze haar eigen positie. Half september verschijnt haar derde roman Vergeet de meisjes, waarin ze een nieuw licht laat schijnen op vriendschap en de functie ervan in deze tijden waarin we twee opties hebben: vechten of jezelf afsluiten.

LUCAS DE WAARD (1984) debuteerde in 2015 met de roman De kamers. Hij schreef o.a. voor Het Zuidelijk Toneel, Bos Theaterproducties en Cojones (VARA). Met zijn script voor de musical Willem Ruis won hij een Musical Award. Ook schreef hij het script voor Watskeburt?! De musical. In september 2017 verschijnt zijn tweede roman, Kraaien tellen, over familie, rouw, seks en veegwagens.

 

Reserveren kan via boekhandel Van de Ven: in de winkel, per telefoon: 035 6012419, via info.vandeven@libris.nl of via secretariaat@slas-soest.nl.

Deze activiteit wordt georganiseerd door Boekhandel Van de Ven en de Stichting Literaire Activiteiten Soest.

 

 

Locatie
Boekhandel Van de Ven
Soesterbergsestraat 54-C, 3768 EJ Soest


Donderdag 26 oktober 2017 | 20.00 - 22.00 uur | 10,00 / 9,00 voor vrienden
Voor slechts 15 euro per jaar bent u vriend van de SLAS
Online aanmelden